Onbevestigde Kansas Geld Tops 200 dollar Miljoen

Als het Midwesten is Amerika's graanschuur, het is misschien vooral het gevolg zijn van Kansas, wie Sumner County staat bekend als de Tarwe Hoofdstad van de Wereld. Volgens recente rapporten heeft de Kansas State Treasury's Onbevestigde Onroerend goed divisie geworden een mand voor een andere belangrijke handelswaar. Niet eetbaar, maar zeker meer gewilde-Amerikaanse munt in de vorm van Kansas opgeëiste geld.

Meer dan 20 miljoen dollar in Kansas niet-opgeëiste pand wordt geïnd door de staat el
Lynn Jenkins, Kansas State Treasurer, probeert zoveel mogelijk van de niet opgeëiste geld in Kansas herenigen bewoners haar toestand door middel van outreach programma's voor eigenaren van de Kansas opgevraagde fondsen. Haar kantoor zet-up cabines in openbare gelegenheden zoals winkelcentra en de Kansas State Fair in Hutchinson. Een gemiddelde van 700.000 dollar is overhandigd-out jaarlijks in de reële tot overwegend verrast eigenaren van het verloren geld. "We hebben altijd uitkijken naar de beurs aanwezig", zegt Jenkins onlangs in een persbericht. "Het geeft ons de kans om collega Kansans te ontmoeten en voor hen om onze bestanden zoeken voor hun verloren of vergeten contant geld en goederen." "Zoals altijd, waren we erg onder de indruk van de beurs organisatoren en de stad van Hutchinson", voegt ze eraan toe. "De Staat Fair is een goede ouderwetse familie traditie en een deel van wat onze staat zo groot."

Volgens het National Association of Onbevestigde pand Administrators (NAUPA), Treasury departementen in elk van de 50 staten zijn bedrijf-aan meer dan $ 35 miljard aan niet-opgeëiste activa, behorende tot Amerikaanse burgers. Onbevestigde pand outreach-programma's zoals de Kansas State Treasurer Jenkins bevordert slechts in geringe mate te maken-up voor het ontbreken van een centrale regering database voor niet-opgeëiste activa. Ongeveer 928.303 eigenaren van ongeveer 200.000.000 dollar opgeëiste geld in Kansas zijn nog steeds vermist al, en de Kansas Onbevestigde Property Division van het ministerie van Financiën zal vasthouden aan de KS opgeëiste geld tot bewoners en andere burgers landelijke komen om het te claimen.

Gelukkig mensen niet te wachten tot de Kansas State Fair rond te komen om na te gaan indien zij verschuldigd zijn Kansas opgevraagde tegoeden. De afzonderlijke staten te handhaven databases voor niet-opgeëiste geld eigenaars nu en een opgeëiste geld zoeken kunnen overal worden gedaan is er een internetverbinding. Zo, als u behoefte aan extra geld ASAP, moet je eigenlijk doen een online onderzoek nu uit waar je bent. Het lastige deel is bezig met een zoektocht naar niet-opgevraagde geld in een aantal staatsinstellingen databases (een goed idee voor degenen die hebben geleefd in de verschillende staten). Een gecentraliseerde database voor nationale niet-opgeëiste geld bestaat niet, dus het is vrij makkelijk te gaan op een online wilde ganzen jagen als je niet weet waar en hoe te kijken.

No comments:

Post a Comment