Tips voor het vermijden van Money-Losing Regelingen

Bekijk een late-night infomercial of surf over het web voor een paar uur en je bent waarschijnlijk te komen over een slimme verkooppraatje dat je je kunt veel geld verdienen met een kleine hoeveelheid van het werk. Af en toe van deze plaatsen bieden een reële kans, maar al te vaak dat ze gewoon oplichting.

Het is van cruciaal belang voor stappen ondernemen om jezelf te beschermen en uw gezin van deze regelingen. Bij een minimum te beperken, zijn ze waarschijnlijk kost je geld. In het slechtst
Iedere keer dat u persoonsgebonden informatie aan iedereen door middel van de telefoon of internet, je bent om jezelf in gevaar. Vaak krijg snel rijk schema moet u geld betalen om informatie over een programma ontvangen. Anders kunnen zij berekenen geen geld voor te stellen, kiezen de plaats daarvan u uitnodigen om een soort van verkooppraatje in een hotel of congrescentrum.

In beide gevallen kan het moeilijk zijn voor het gemiddelde gezin vast te stellen of de kans niet legitiem is. Gelukkig zijn er verschillende dingen die je kunt doen om meer informatie te krijgen en problemen vermijden.

Waarschijnlijk de eenvoudigste wat een familie kan doen is gewoon is zich te ontdoen van dergelijke get-rich-quick-stelsels, aangezien de meeste van hen scams. Het beste advies is hier om Vermijd alles dat een koud bellen of een verkoopgesprek lijkt.

Maar voor consumenten, die willen meer informatie krijgen voordat tot afwijzing van een aanbod, een simpel ding om te doen is gebruik het telefoonnummer vermeld op de materialen die u ontvangt. Er bestaan verschillende websites zoals telefoon spam te filteren en Telemarketer Catcher die u kunt gebruiken om te controleren of de anderen hebben een probleem met het telefoonnummer had.

Op die manier, als iemand problemen had met hen, kunt u leren van hun ervaringen en te voorkomen dat de regeling.

No comments:

Post a Comment