Wat weet je over geld?

Het is nu officieel-we're in een recessie. De financiële strijd die we hebben meegemaakt in het afgelopen jaar of zo zijn nu officieel een recessie verklaard, ondanks het feit dat hebben we geweten het was een recessie allemaal langs. Het is gewoon dat in de afgelopen maanden, high-profile gebeurtenissen in de wereld hebben alle financiële problemen waarmee wij geconfronteerd worden scherp in beeld gebracht. De subprime hypotheekmarkt kernsmelting, de 700000000000 dollars Wall Street bailout, de< hoofden van de Big Drie automakers strekkende +50000000000 dollar voor hun eigen kleine bailout, en het mislukken van enorme financiële instellingen zoals Lehman Brothers gekoppeld met de mislukking van AIG hebben alle onderstreepte de kriticiteit van onze huidige situatie.

Veel mensen die lees over deze evenementen zich losgemaakt en ver van hen verwijderd. Als u werkt in Midden-Amerika of op de Main Street, de beproevingen en tegenslagen van Wall Street, met name als je niet bent een actieve belegger, lijken ver verwijderd van je leven en van weinig belang. Kon niets verder van de waarheid, omdat deze instellingen vormen de ruggengraat van de wereldeconomie waarvan wij allen deel. Bij een werkloosheid van een 14 jaar hoog naderende 7% en meer dan 500.000 banen verloren gaan tijdens de maand november 2008 de recessie echt is en zal steeds erger worden.

Dus wat doe je werkelijk weet over het geld? De meeste mensen geloven dat zij een zeer goed begrip van geld hebben en hoe het werkt, maar dit is vaak een verkeerde indruk. Tijdens een recessie zijn er meer miljonairs dan in enig ander moment in de economische cyclus. doen om dit vereist echter een inzicht in hoe geld werkt, hoe je kansen ter plaatse, en hoe je profiteren van hen. Als u dit kunt doen, dan is uw geld IQ is waarschijnlijk hoog genoeg is om tenminste overleven als niet gedijen in de komende slechte tijden.

Maar als je onzeker bent over een van deze, of als je onzeker bent over wat je moet in het algemeen te doen tijdens deze komende tijden van financiële problemen is het belangrijk dat u uitzoeken. Veel mensen lijden stress dan het geloof als zij overwegen hun financiële toekomst, zorgen over het verlies van een baan en over de erosie van de rijkdom als de economie afzwakt. Als je jezelf in deze situatie, is het tijd om het te veranderen. De beste manier is om dit te doen is het verkrijgen van een financiële educatie dat geeft je de tools, kennis en training om te gaan met de komende slechte tijden.

Maak een objectieve beoordeling van uw geld vaardigheden en kennis. Als het tekort op enige wijze, is er geen beter moment dan nu om het te veranderen.

No comments:

Post a Comment