Geld besparen Year Round

Zoals moms, velen van ons willen onze inkomens stretch zoveel we kunnen. Ik wil graag een aantal ideeën die zijn voor mij werkte het besparen van geld het hele jaar door aanbieden.

1. Neem contact op met uw lokale krant en kijk of je kunt de krant online te lezen. Ik kan alleen abonneren op de zondag papier aanmerking te komen voor online toegang. Ik kan zeven dagen per week, maar slechts betalen voor een.

2. We gaan naar de garage verkoop vaak. Ik kan niet telt het aantal keren dat we iet
3. Ofwel boeken kopen bij de tweedehands boeken te slaan of te huren ze van de bibliotheek. Tweedehands boeken winkels verkopen boeken op ½ van de dekking prijs. Vervolgens kopen ze terug op ¼ van de prijs. Dus in feite kun je een boek op ¼ van de verkoopprijs. We hebben ook boeken kopen bij garage verkoop. Vaak zijn ze maar 25 cent per stuk.

4. Kijk in dat een mystery shopper voor restaurants. Pizza plaatsen zijn groot. Je kan een gratis pizza gewoon voor het delen van je ervaring en het maken van aantekeningen over wachttijd, tijd, enz. We houden onlangs bij IHOP at gratis. De vragenlijst duurde ongeveer 10 minuten in te vullen. Let op: er is nooit, onder geen beding een vergoeding voor een mystery shopper te worden.

5. Onze lokale kabelmaatschappij kosten ongeveer $ 50 tot meer dan de basis-kanalen te kunnen ontvangen. Als u een filmkanaal, gaat het omhoog naar ongeveer 70 dollar per maand. Waarom bestelt u niet Kassucces online plaats? Voor $ 18 per maand, dan kunt u 3 DVD's op elk gewenst moment plus krijgt een coupon voor een meer in de winkel elke week te huur. Tegen de tijd dat je schip een terug en krijg de volgende, heb je altijd DVD's te kijken. U kunt huren zowel televisie shows en films, waardoor de noodzaak voor de kabel.

6. Wij beschikken niet over de lange afstand van plan op onze telefoon. In plaats daarvan maken we gebruik van prepaid telefoonkaarten. De per minuut snelheid die we betalen op ons visitekaartje is veel minder dan de per minuut, snelheid als we nog een lange afstand plan.

7. Naleven van het eten van wat er in het huis een week. Als we dit doen, zijn wij in staat om af te blikken soep, blikjes tonijn, pasta, crackers en veel andere voorwerpen met een lange houdbaarheid. U moet mogelijk vlees te kopen, fruit en groenten, maar echt een inspanning leveren om alles te gebruiken in uw pantry. U zult verbaasd zijn hoeveel u kunt besparen door niet de aankoop van nieuwe voedingsmiddelen in de supermarkt voor een week.

8. Investeer de tijd om na te gaan wat u voor betaalt maandelijks. Bijvoorbeeld, betaal je voor magazines U bent niet lezen? Kan je ze online te lezen? Als u het opslaan van een jaar ter waarde van magazines voor wanneer je tijd hebt, behalve het geld en kopen in de winkel als je echt de tijd hebt. Bent u aangesloten bij een sportschool je geen gebruik maakt? Veel mensen lid worden van een sportschool met goede bedoelingen, maar als je alleen uit te werken eenmaal per drie maanden, dan is de maandelijkse kosten besparen en het betalen per gebruik misschien de weg te gaan worden.

9. Plan wat geschenken die je nodig hebt voor het jaar nadien. Winkelen uitloper van het moment is altijd duurder. Koop cadeauartikelen wanneer ze te koop en zet ze weg. Verjaardagen, feestdagen en verjaardagen komt eenmaal per jaar. Als u van plan bent, zult u geld besparen.

10. Krijg creditcardsaldi afbetaald. Wanneer u een saldo hebben, betaalt u rente over niet alleen het oude evenwicht, maar ook op de nieuwe aankoop die je maakt. Neem alle geld dat u hierboven hebt kunnen opgeslagen en betaal die creditcard saldo af.

Zodra u begint met het toepassen van deze tips om het dagelijks leven, vind je je echt geld kunt het hele jaar door te slaan.

No comments:

Post a Comment